Crowl
Expert Member
- Media
- 0
- Sexuality
- 69% Gay, 31% Straight
Σαν τραγουδιστής κάτι παθαίνει. Σαν ηθοποιός είναι πολύ καλός και σοβαρός. Και από κοντά στον δρόμο επίσης σοβαρός και απλός. Στην σκηνή πάνω δεν ξέρω τι συμβαίνει. Δεν είναι ωραίο το θέαμα εκείνη τη στιγμή.Ναι γιατί π.χ. το Γκλέτσο τον λιγουρευόμασταν στα late 90s γιατί μπορούσε να απαγγείλει Σεφέρη...
Όσο πιο ωραίο το εμφανισιακό, τόσο πιο απαίδευτο το εσωτερικό και πιο εύκολο να πάει με το ρεύμα
Αυτό είναι νόμος.
Μη σου πω ότι και αυτοί που τους ψιλοκόβει κιόλας το χάνουν από το θαυμασμό γύρω τους, καβαλάνε το καλάμι και τρέχουν
Αυτά μου είχε στείλει μόνοΔεν φαινεται καλα η τελευταία. Μισές δουλειες
Η grindr η romeo δεν θυμάμαιΠου τις είχε στείλει???
Πολύ καλός και πρέπει να έχει απίστευτο κώλοΑυτές μου είχε στείλει τότε
Είναι το Romeo νομίζω.
Δεν νομιζω να είναι ρομεοΕίναι το Romeo νομίζω.
romeo είναι. έτσι τις εμφάνιζε παλιότερα στο romeo. (μπορεί να λεγοταν κ planetromeo τοτε)Δεν νομιζω να είναι ρομεο
Τον είχα για μικροψωλη! Top or bottom? Ξέρεις;Αυτές μου είχε στείλει τότε
Είναι 100%. Έτσι τις εμφάνιζε παλιότερα. Η λέξη "attachments" με αυτή την γραμματοσειρά , το μπλε βελάκι αριστερά και οι τρεις μπλε τέλειες δεξιά. Αν δεν κάνω λάθος τότε λεγόταν PlanetRomeo.Δεν νομιζω να είναι ρομεο
Αυτές μου είχε στείλει τότε
Παίζει να μην είναι μου φαίνονται άλλες οι ρώγεςΤον είχα για μικροψωλη! Top or bottom? Ξέρεις;
Ποιος είναι αυτός;Αυτές μου είχε στείλει τότε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.