Camera scribly and not clear

Discussion in 'Et Cetera, Et Cetera' started by B_KOKOBWARE, Jan 2, 2010.

  1. B_KOKOBWARE

    B_KOKOBWARE New Member

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    772
    Likes Received:
    1
    Gender:
    Male
    Location:
    In a Logistic Far Place
    I bought a new "LOGITECH WEBCAM PRO 9000" and when installing it...it gave a notice that it would not work optiamally because I had below minimum requiremnts on my computer. Does it mean I need more memory or ram power...i know my comp is not the greatest.
    I see all scribly static on my webcam in the cam section...
    what can it be?
     
  2. Rikter8

    Gold Member

    Joined:
    Jun 30, 2005
    Messages:
    4,488
    Albums:
    3
    Likes Received:
    51
    Gender:
    Male
    Location:
    MI
    #2 Rikter8, Jan 2, 2010
    Last edited: Jan 2, 2010
  3. B_KOKOBWARE

    B_KOKOBWARE New Member

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    772
    Likes Received:
    1
    Gender:
    Male
    Location:
    In a Logistic Far Place
    I think the memory space is limited...i did a lot of deleting and it looks like the scribbling is under control
    let's see
     
  4. B_KOKOBWARE

    B_KOKOBWARE New Member

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    772
    Likes Received:
    1
    Gender:
    Male
    Location:
    In a Logistic Far Place

    My bad still scribly as hell when I'm in the chat area...
    The installation program notified me that I had less than minimum requirements for the camera to run optimally when installing the software.
    What info do I need to give you?
    I'm wondering what I have to say to ta tech guy to explain this??
     
  5. B_KOKOBWARE

    B_KOKOBWARE New Member

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    772
    Likes Received:
    1
    Gender:
    Male
    Location:
    In a Logistic Far Place

    that link indicates a 32 bit and 64 bit file to download...which one should I pick?
     
  6. B_KOKOBWARE

    B_KOKOBWARE New Member

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    772
    Likes Received:
    1
    Gender:
    Male
    Location:
    In a Logistic Far Place

    Total Capacity on C DRIVE is 7.03 GB & D DRIVE has 6.94 GB
    I have 2.33 GB on C Drive still available and 1.00 still available on D Drive
    I take it this is peanuts?
    Software is installed and included in space taken up
     
Draft saved Draft deleted