Photos & Videos Greece's Next Top Model

Πρεπει να ειναι το χειροτερο make over ολωβ των εποχων.Τη γλιτωσαν μονο 2-3 που το μαλλι τους δεν επαιρνε και πολλα οπως Αιμιλιανο και Τυροκομος..Ειδικα αυτη τη Λια την εκαναν να μοιαζει 40αρα..Επισης θελω να δηλωσω πως ο Αντρεας περα απο κουκλος εχει και αντιληψη.Ο μονος που ειπε το αυτονοητο!!Του κατεστρεψαν την μπουκλα..Ο Τσεντολινι δε μοιαζει με την γνωστη Αλεκα απο το Παμε Πακετο πια..Αισχος!!

Και ότι πηδήχτηκαν. Επίσης ο Ηρακλής έσπρωξε στο σπίτι χόρτο και είχε και κινητό κρυφά.

Ναι το άκουσα κι εγώ για Σήφη-Μαρινέλα. Για Ηρακλή δεν ξέρω.
Επίσης μου είπαν ότι γίνονται κι άλλα ζευγαρώματα στη συνέχεια: Αντρέας-Λία, Ηρακλής-Ειρήνη, Εμάνουελ-Ίριδα και Εμιλιάνο-Μαριαγάπη. Το τελευταίο μάλιστα πρόκειται περί έρωτως απάρεντλι. :joy:

Ναι το άκουσα κι εγώ για Σήφη-Μαρινέλα. Για Ηρακλή δεν ξέρω.
Επίσης μου είπαν ότι γίνονται κι άλλα ζευγαρώματα στη συνέχεια: Αντρέας-Λία, Ηρακλής-Ειρήνη, Εμάνουελ-Ίριδα και Εμιλιάνο-Μαριαγάπη. Το τελευταίο μάλιστα πρόκειται περί έρωτως απάρεντλι. :joy:
Τι βλακειες καθονται και λενε μωρε.Ναι προλαβαν και ζευγαρωσαν ολοι.Το οτι οι μισοι εχουν βγει πχ εδω και καιρο δε λεει κατι.Η Ιριδα πχ φευγει νομιζω στο επομενο επεισοδιο..Ποτε προλαβε να κανει κατι με τον Εμανουελ οταν δεν κανουν καν παρεα?Αλλα λογια να αγαπιομαστε ειμαστε εδω μεσα..

Καλά ο άλλος ο Ανδρέας είδε τον Τορτελίνι, ντυμένο Perez Hilton, και το πρώτο πράγμα που του ήρθε ήταν "Με την γκόμενά μου ρε?"?

Καλά ο άλλος ο Ανδρέας είδε τον Τορτελίνι, ντυμένο Perez Hilton, και το πρώτο πράγμα που του ήρθε ήταν "Με την γκόμενά μου ρε?"?

Εγώ δεν έχω καταλάβει τι σόι μοντέλο είναι ο τσεντολινι

Κάπου διάβασα σήμερα στο twitter ότι ο Πέτσας εχει σπρώξει Θέμηκορν ,πόσο έπεσε στα μάτια μου.

• Like
Reactions: klion
Κάπου διάβασα σήμερα στο twitter ότι ο Πέτσας εχει σπρώξει Θέμηκορν ,πόσο έπεσε στα μάτια μου.
Καλα το οτι το ειπε ενας στο twitter δε σημαινει τπτ ρε παιδια.Δε χρειαζεται να τα πιστευουμε ολα(χωρις να λεω οτι δεν μπορει να ισχυει)

• Like
Reactions: klion
Καλα το οτι το ειπε ενας στο twitter δε σημαινει τπτ ρε παιδια.Δε χρειαζεται να τα πιστευουμε ολα(χωρις να λεω οτι δεν μπορει να ισχυει)

συμφωνω, φημες μπορει να διαδωσει ο καθενας, τωρα τι ισχυει και τι οχι δεν μπορουμε να ξερουμε, παντως αν ειναι γκει ο Πετσας μπορουσε να βρει καλυτερο απο τον Θεμικορν

• Like
Reactions: Gio1983
συμφωνω, φημες μπορει να διαδωσει ο καθενας, τωρα τι ισχυει και τι οχι δεν μπορουμε να ξερουμε, παντως αν ειναι γκει ο Πετσας μπορουσε να βρει καλυτερο απο τον Θεμικορν
Ρε παιδια δεν ξερετε το γουστο του καθενος.Ουτε σε μενα αρεσει ο Θεμης(ειδικα απο αποψη συμπεριφορας) αλλα δε χρειαζεται να κραζουμε τον Πετσα αν πηγε μαζι του.Γουστα ειναι αυτα

• Like
Reactions: Babao
Ρε παιδια δεν ξερετε το γουστο του καθενος.Ουτε σε μενα αρεσει ο Θεμης(ειδικα απο αποψη συμπεριφορας) αλλα δε χρειαζεται να κραζουμε τον Πετσα αν πηγε μαζι του.Γουστα ειναι αυτα

δεν εκραξα κανεναν, συμφωνω οτι αυτα ειναι γουστα, απλα ειπα οτι αντικειμενικα θα μπορουσε να βρει καλυτερο, προσωπικα τον Πετσα για στρ8 τον εχω

• Like
Reactions: Gio1983
δεν εκραξα κανεναν, συμφωνω οτι αυτα ειναι γουστα, απλα ειπα οτι αντικειμενικα θα μπορουσε να βρει καλυτερο, προσωπικα τον Πετσα για στρ8 τον εχω
Μαζι σας εγω απλά είπα την πληροφορία

Μόνο εγώ καυλώνω με σηφη όταν λέει καμπειν. Μαλακά είναι τόσο καυλας

• Like
Reactions: John Tiv Lennon