altervision
Superior Member
Emiliano
Να μας πεις, όμως, πού τις βρίσκεις για να έχουμε κι εμείς τον νου μας στο μέλλον για νέο υλικό.Emiliano
Emiliano
Να μας πεις, όμως, πού τις βρίσκεις για να έχουμε κι εμείς τον νου μας στο μέλλον για νέο υλικό.Emiliano
https://www.zalando.co.uk/mens-clothing-underwear/Να μας πεις, όμως, πού τις βρίσκεις για να έχουμε κι εμείς τον νου μας στο μέλλον για νέο υλικό.
Αν και δε ξέρω σε ποιο αναφέρεσαι, το θέλωΑν θέλει κάποιος το βιντεακι ας στείλει
και εδώ plsΑν θέλει κάποιος το βιντεακι ας στείλει
Νέο υλικό!
Μεγάλη καριέρα ο Ηρακλής...notΚαι αυτός δεν πέρασε στο GNTM αλλά πέρασαν τον Ηρακλή που το μόνο κατόρθωμα του που τον κάνει γνωστό είναι ότι θα γίνει πατέρας στα 24.
Παραγωγαρες όχι αστεία
Και ο Εμιλιανο έχει κάνει πράγματα. Βασικά είναι οι 2 που έδειχναν πόσο το θέλουνΜονο ο Ανδρεας το ηθελε πραγματικα και το κυνηγησε και οντως καταφερε πολλα πραγματα εξω τελικα. Μπραβο του γιατι ειμαι σιγουρος οτι κανεις απο τους κριτες δεν τον βοηθησε. Μονος του καταφερε οτι καταφερε. Το αδικο ειναι οτι δεν βγηκε καν νικητης αυτος που το αξιζε.
Tον Ιουνιο εκανε Αρμανι
View attachment 148160371
Στην ηλικία που ήταν στο gntm και με τις επιδόσεις του σε αυτό λόγο ίσως ηλικίας και απειρίας δεν άξιζε την νίκη, δεν ήταν ο καλύτερος σε επιδώσεις και στις δοκιμασίες - φωτογραφίες. Ο νικητής ήταν άξια νικητής για την πορεία Κ την εξέλιξη του στο ριάλιτι και αν δεν το κέρδιζε τότε ο Ηρακλής ο επόμενος καλύτερος αν όχι ισάξιος ήταν ο Εμιλιάνο. Μετά από αυτούς δεν ήταν καν ο Ανδρέας αλλά ο Έντουαρτ η Παρασκευή και ο Εμάνουελ. Έφτασε μέχρι το τέλος λόγο των φαν που είχε στα κοριτσάκια στα σόσιαλ για την τηλεθέαση του παιχνιδιού.Μονο ο Ανδρεας το ηθελε πραγματικα και το κυνηγησε και οντως καταφερε πολλα πραγματα εξω τελικα. Μπραβο του γιατι ειμαι σιγουρος οτι κανεις απο τους κριτες δεν τον βοηθησε. Μονος του καταφερε οτι καταφερε. Το αδικο ειναι οτι δεν βγηκε καν νικητης αυτος που το αξιζε.
Tον Ιουνιο εκανε Αρμανι
View attachment 148160371
Έχουμε κάτι από Θάνο Δημητρίου;