Δυστυχώς έπεσαν μάλλον..... έπεσε σύρμα ίσως.... γιατί έπεσαν μαζεμένα.....

Έπεσαν μαλλον

Δυστυχώς έπεσαν μάλλον..... έπεσε σύρμα ίσως.... γιατί έπεσαν μαζεμένα.....

Α καλά... τα συνηθισμένα δηλαδή.

Τόσους μήνες φωνάζαμε... αλλά οι 6 στους 10 έκαναν ότι ήθελαν.
1) οι gaga με τα "εγώ θέλω... και εγώ... ναι κι εγώ θέλω... εγώ"
2) οι gaga με τα "ψάχνω να βρω ποιος κρύβεται πίσω από τα προφίλ και θα τους τρελάνω"
3) οι gaga με τα "θέλω ανταλλαγή δεν ανεβάζω τίποτα εδώ"
4) οι gaga που ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο απο "VIPs" (εδώ γελάμε) που στο παρελθόν ήδη έχουν ρίξει τα ελληνικά threads.

And you wanna know the best part?
οι gaga 1, οι gaga 2, οι gaga 3 και οι gaga 4... θα κάνουν πάλι τα ίδια στα καινούργια threads. 🙄🤣🙄🤣🙄🤣

2) οι gaga με τα "ψάχνω να βρω ποιος κρύβεται πίσω από τα προφίλ και θα τους τρελάνω"
4) οι gaga που ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο απο "VIPs" (εδώ γελάμε) που στο παρελθόν ήδη έχουν ρίξει τα ελληνικά threads.

οι gaga 1, οι gaga 2, οι gaga 3 και οι gaga 4... θα κάνουν πάλι τα ίδια στα καινούργια threads. 🙄🤣🙄🤣🙄🤣
Από τότε που δημιουργήθηκε πάντα έτσι γίνεται. Τζάμπα ασχολείστε. Εγώ το παρατησα. Μόνο για κανέναν μεμονωμένα αξίζει όπως εδώ πχ. Αλλιώς μόνο με ξένους.

Ναι άλλα ρε φίλε.... αυτό to "made in Greece" να πηγαίνει ΣΕ ΟΛΑ ΑΝΤΊΘΕΤΑ... ε οκ κάπου σε κουράζει.
Ακόμα και οι "VIPs" να είναι τόσο στενόμιαλοι και να φοβούνται τόσο μα τόσο πολύ... όταν οι ίδιοι έκαναν τα βίντεο και της φωτογραφίας... ok... no comment.

Πάμε εξωτερικό γιατί το Ελλαδισταν απλά πλέον δεν... έχουμε τους gaga που δεν καταλαβαίνουν, έχουμε τους VIPs που κάνουν κακάκια πάνω τους... πάμε εξωτερικό.

• Like
Reactions: hotpetros
Ναι άλλα ρε φίλε.... αυτό to "made in Greece" να πηγαίνει ΣΕ ΟΛΑ ΑΝΤΊΘΕΤΑ... ε οκ κάπου σε κουράζει.
Ακόμα και οι "VIPs" να είναι τόσο στενόμιαλοι και να φοβούνται τόσο μα τόσο πολύ... όταν οι ίδιοι έκαναν τα βίντεο και της φωτογραφίας... ok... no comment.

Πάμε εξωτερικό γιατί το Ελλαδισταν απλά πλέον δεν... έχουμε τους gaga που δεν καταλαβαίνουν, έχουμε τους VIPs που κάνουν κακάκια πάνω τους... πάμε εξωτερικό.
Τζάμπα χαλιέσαι. Εσύ καλά τα λες αλλά..

• Like
Reactions: hotpetros

Ξεχασες το ''Gaga abracadabra abra ou nana''
Unknown.jpeg

Είναι σέξι γενικά ενώ δεν τον λες και όμορφο (με την έννοια του όμορφου) βγάζει πολύ σεξινες.... Που αυτό ή το έχεις ή όχι....και στο είναι που μετράει γι'αυτό μας καυλώνει ο ατιμος.....

Δεν είναι ο αψεγάδιαστα όμορφος όπως είναι τα μοντέλα, έχει λίγο κάτι αλήτικο. Δεν θα τον ήθελα ούτε για φίλο ούτε για γκόμενο, τον παρακολουθώ στα social και μου βγάζει κάτι φουλ εγωπαθείς; Αλαζονικός; (όχι ότι με ρώτησε κανείς) γουστάρω όμως να τον χαλβαδιάζω.

Δεν είναι ο αψεγάδιαστα όμορφος όπως είναι τα μοντέλα, έχει λίγο κάτι αλήτικο. Δεν θα τον ήθελα ούτε για φίλο ούτε για γκόμενο, τον παρακολουθώ στα social και μου βγάζει κάτι φουλ εγωπαθείς; Αλαζονικός; (όχι ότι με ρώτησε κανείς) γουστάρω όμως να τον χαλβαδιάζω.
Από τους ελάχιστους που το καταφέρνουν αυτό πιστεύω